FirmaTennis

FirmaTennis er vores bud på teambuilding, en firmaevent eller den aktive sommerfest.

Kort og godt kan man sige, at teambuilding fokuserer på at stimulere og styrke sammenholdet i en gruppe, samt igennem dette fokus, at optimere gruppens fokus på de fælles værdier, mål og vision, som jeres virksomhed har. Sidst, men ikke mindst, så vil der gennem teambuilding-øvelser opstår relationer mellem medarbejdere på tværs af afdelinger, arbejdsopgaver og alder, som kan være til gavn for alle i det daglige virke. Det handler altså med andre ord om, at sætte aktiviteter/øvelser op som skubber de enkelte ud af deres faste rammer, få dem ud i situationer hvor de ikke føler sig hjemme sammen med deres kollegaer.  Opleve en succes sammen og derigennem styrke sammenholdet.

Foruden at styrke sammenholdet bidrager teambuilding også til en højere arbejdsmoral, da en tennisevent giver medarbejderne nogle sjove og anderledes timer sammen væk det daglige arbejdspres.

TennisCamp.dk har skruet et program sammen på 2 timers  intensiv tennistræning, hvor der vil være fokus på holdaktiviteter, fokus på tennis-teknik, samt at give jeres medarbejdere en anderledes, sjov og hyggelig eftermiddag/aften.

Som udgangspunkt har vi en “base”(baner) placeret centralt på Sjælland, men såfremt man ønsker et arrangement, og ikke har mulighed for at komme hen til vores foreslåede lokation, så kan vi selvfølgelig aftale nærmere. Såfremt man vælger vores færdigpakkede koncept med gennemførelse på vores “base”, så vil priserne være følgende:

  • 0-12 deltagere – 10.000 kr.
  • 13-18 deltagere – 20.000 kr.
  • 19-24 deltagere – 25.000 kr.

Ønsker man også efterfølgende at spise mad kan TennisCamp også arrangere dette. Vi arrangerer en middag på en god restaurant tæt på banerne.

Såfremt dette ønskes, så oplys venligst dette og vi kan aftale nærmere.

Voksencamp

Ønskes mere info så kontakt os på info@tenniscamp.dk

Share This