Albertslund

UGE 26

Flyer

TILMELD

Ryvang

UGE 27

Flyer

TILMELD

Ryvang

UGE 28

Flyer

TILMELD

Hornbæk

UGE 28

Flyer

TILMELD

Hillerød

UGE 30

Flyer

TILMELD

Helsinge

UGE 31

Flyer

TILMELD

20 års jubilæum

Vi tømmer lagret! Ekstra flotte deltagerpakker og præmier

Vi kender Mikael og Anders, som har været trænere i Humlebæk i en årrække før de stiftede tenniscamp.dk. Det var derfor helt naturlig for os, at tenniscamp er skulle være en fast bestanddel af vores sommertilbud. Lars Gulmann /formand Humlebæk Tennisklub

Lars Gulmann

formand, Humlebæk Tennisklub

TAK for en supergod dag i søndags. Jeg havde to drenge, Emil og Lukas Birch med, og de var virkelig glade for at være med. Tak for et fantastisk tilbud og super indsats!

KFUM

KFUM vinteren 2008

Vi i Køge Tennisklub er yderst tilfredse med samarbejdet og jeres indsats. Vi har ikke selv ressourcer til at stable sådan en vellykket og velforberedt camp på benene, og det er jo ikke kun Campen det er også kontakten til skoler, kommune & lokale medier samt træner kontakter og økonomi. Sidst men absolut ikke mindst så har vi fået mange positive tilbage meldinger fra deltagere og deres forældre, og det kommer jo i sidste ende os tilgode.

Køge Tennis Klub

Sommeren 2009

Fire dage med fuld fart og en masse sjove oplevelser på og udenfor banen har bestemt gjort at hele familien er blivet bidt af Tennis. I skal have en stor tak for at stable et så flot og velorganiseret arrangement på benene.

Næstved

TennisCamp 2009

Share This