Om

TennisCamp – hvem er vi?

TennisCamp blev startet op i slutningen af 2006. På daværende tidspunkt manglede der et fokus på kost og motion i forhold til ungdommen. Med udspring i vores egen fritidsinteresse, tennis, har vi forsøgt at sammensætte et program, som skal fokusere på vigtigheden af kost og motion for børn i alderen 6 – 15 år, men på en sjov måde. Det skal være Sjovt, Sundt og Social på vore juniorcamps. Seniorcamps er træning for den brede målgruppe, hvor der lægges vægt på det sociale såvel som dejlige omgivelser.

Vi er en lille forening, som blev startet op af Mikael Lytzen og Anders Bagger.

Mikael Lytzen har gennem en årrække har været træner og bestyrelsesmedlem i Humlebæk Tennisklub. Mikael er uddannet skolelærer, udover at undervise i dansk, idræt og samfundsfag, har han været involveret i flere sundhedstiltag både internt og i kommunalt regi. Han fungerer desuden som bevægelsesvejleder. Mikael har sideløbende med sin læreruddannelse taget Forbundstræner-uddannelsen (i 2002) – det som nu hedder Diplomtræner. Mikael har spillet turneringstennis siden han var 9 år gammel. Mikael er primært ansvarlig for trænerkontakten og programlægning.

Anders Bagger har været træner og bestyrelsesmedlem i både Humlebæk og Hillerød. Til dagligt arbejder han som SAP HR-konsulent. Anders er uddannet Cand. merc. Dat. fra Handelshøjskolen i København. Anders er primært ansvarlig for hjemmeside, koordinering og økonomien i TennisCamp.
Begge har i periode fungeret som cheftræner i deres respektiver klubber og har derfor kendskab til mange facetter indenfor programplanlægning, “børnepasning” på tennisbane, samt ikke mindst at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Udover Mikael og Anders, består TennisCamp af en rigtig store gruppe frivillige hjælpere. Uden disse hjælpere ville TennisCamp ikke fungere kan vi roligt sige. Vi har efterhånden samlet os en stor trænergruppe, som spænder bredt indenfor DTF og DGI’s kursusniveau.

Share This