RETTELSE: Der var sket en fejl mht. booking. Derfor er datoen fastsat til 13. april. TennisCaKammeratskabmp afholder derfor Åbent minitennisstævne d. 13. april på Rådhuspladsen kl. 9.30-13.30. ALLE fra 7-13 år kan deltage. Der er to puljer; 7-9 år og 10-13 år. Mød op med din tennisketsjer og få en sjov dag. Det er GRATIS at deltage. Husk tilmelding. Du skal kunne slå bolden over nettet nogle gange i træk, men ellers er der åbent for alle niveauer!

Der vil være en masse præmier i løbet af dagen: Gavekort til en Tenniscamp, træningsdragter, ketsjere, bolde, T-shirts, kasketter og meget andet lækkert. Vinderen i hver aldersgruppe modtager flot pokal og en masse tennisudstyr og andet lækkert. Der vil imellem kampene være gratis frugt og vand til alle tilmeldte. Dagen suppleres af god musik.

Tilmelding senest 5. april til Mikael Lytzen. TennisCamp. ml@tenniscamp.dk. Skriv dit navn, køn og alder i mailen.

Program udsendes til deltagerne umiddelbart efter deadline.

Vi glæder os til at se dig!

 

Share This